Nieuwe functie aangenomen

In een blog van een tijdje terug heb ik het met jullie gehad over een nieuwe functie die me werd aangeboden en waarin ik het erg moeilijk vond om hier een keuze in te gaan maken. Met jullie wijze raad (ja echt, het heeft me geholpen!) heb ik de keuze gemaakt.

En de keuze is gevallen op…. het helemaal opnieuw opzetten van een afdeling. En daarbij het leiden van een team van ongeveer 10 man.

En ik heb er echt heel veel zin in. De afgelopen weken heb ik tijd besteed aan het overdragen van m’n werkzaamheden en het nadenken over hoe ik de afdeling in wil gaan richten. Waar valt zo snel mogelijk de meeste waarde toe te voegen voor de organisatie? Wat zijn de basisbehoeftes en hoe kunnen we die zo snel mogelijk invullen?

Nu ik m’n plan heb opgesteld heb ik ook even zitten kijken. Het is een flinke klus, die me erg veel tijd gaat kosten. Maar dat heb ik er graag voor over, want dit soort dingen vind ik erg leuk om te doen.

En natuurlijk de hamvraag op een blog met de naam overgeldzaken.com: ‘wat levert dat nou precies op?’ 

Dat weet ik nog niet. Plezier heel veel, in euro’s nog niet. Want daar moeten we het nog over hebben. Ik heb al wel de toezegging dat ik er financieel behoorlijk op vooruit zal gaan en ik heb er ook vertrouwen in dat dat gaat gebeuren. Ik heb een erg goede band met m’n manager / collega. Zodra ik het weet, laat ik het jullie weten.

 

6 gedachten over “Nieuwe functie aangenomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s