Eindelijk weer bloggen

Doordat ik m’n hand lange tijd in het verband had zitten, was bloggen moeilijk. Ik ben van de generatie die blind met 10 vingers typt, dan voelt typen met 1 vinger al aan als ongelooflijk traag. Dat was bij mij dus het geval de afgelopen weken, en daarom heb ik niet geblogd.

Gelukkig kan ik ondertussen weer aardig typen, het gaat nog niet zo snel als voorheen, maar het tempo ligt al weer een stuk hoger. Daarom kun je dus de komende tijd eindelijk weer wat blogs van mij verwachten! 🙂

Het is overigens wel behelpen met 1 hand moet ik zeggen, en dan had ik nog het geluk dat m’n goede hand niet in het verband zat ook. De dingen die het moeilijkst waren heb ik maar even opgesomd voor jullie (kun je ook even lachen):

  • Je veters strikken! Hoe vaak ik het ook heb geprobeerd, het lukte me niet haha.
  • Je goede onderarm wassen! Probeer maar eens je onderarm te wassen terwijl je alleen de hand die aan die arm vast zit mag gebruiken.
  • Het dichtdoen van je jas. 5 minuten stuntelen, een deel tussen je benen knijpen en tegelijkertijd met een hand je rits dicht doen is vrij dramatisch. Vooral als een groepje mensen staat te kijken haha.
  •  Knopen dichtdoen.. zie hierboven. Al word je hier snel handiger in. De eerste dagen duurde ieder toiletbezoek in ieder geval een paar minuten langer hierdoor!

Gelukkig ben je inventiever dan je denkt en word je overal steeds sneller en makkelijker in 🙂

 

2 gedachten over “Eindelijk weer bloggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s