Savingsrate sinds juli 2015

Naar aanleiding van de comment van mr. CheesyFinance (erg interessant blog overigens!) op mijn blog over m’n savingsrate van januari, heb ik besloten eens te kijken naar de ontwikkeling van m’n savingsrate. Natuurlijk in een mooi grafiekje gegooid, en wat krijg je dan?

savingsrate

Een grafiekje waar je niets mee kunt! Haha jeej. Omdat er veel te grote uitschieters zijn is de grafiek niet echt leesbaar.

savingsrate-2

Daarom hier nog een poging. Leuk om te zien dat het toch wel echt bittere noodzaak was om mijn leven om te gooien. Met een flink aantal keren een negatieve savingsrate van boven de 25% raak je aardig snel in de schulden. Gelukkig heb ik dat weten te voorkomen, maar het scheelde niet veel. Het roer om dus!

Jammer is dat de grafiek er eigenlijk nog steeds niet uit ziet, maar gelukkig zit er wel een opgaande trend in.

7 gedachten over “Savingsrate sinds juli 2015

  1. Interessant, maar hoe kom je aan een savings rate van meer dan 100%?
    Nu cijfers op zich zijn niet het meest belangerijkste. Zolang je maar goed bezig bent. Bravo.

    Like

    1. Hallo, doordat ik een verkoop van mijn motor in m’n uitgaven boekte. Omdat ik de aankoop hiervan ook in m’n uitgaven boekte en een volgende aankoop ook in m’n kosten zal boeken. Zo hou ik het het meest zuiver in mijn ogen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s