Doei besparing

Had ik net een autoverzekering gevonden die me een paar euro bespaarde, verhogen ze de premie en moet ik weer op zoek naar een andere autoverzekering. Zekur heeft namelijk de prijzen verhoogd, waardoor m’n premie van € 27 naar € 33 is gegaan. Juist de besparing die ik had ingeboekt.

Conform de algemene voorwaarden geven ze me de mogelijkheid om weer over te stappen, dus daar ga ik maar gebruik van maken. Alleen nu lijken wel alle maatschappijen exact hetzelfde tarief te rekenen. Ik kom overal uit op € 33 per maand.. Wat een tegenvaller.

Ik zou nog kunnen overwegen om over te stappen naar WA, met een auto van 10 jaar oud en een dagwaarde van € 3000, maar gezien de hoeveelheid wild hier in de regio en het feit dat m’n ouders al meerdere keren een ree hebben geraakt, hou ik toch de dekking op WA beperkt casco. En dat blijkt dus gewoon bij elke maatschappij € 33,- te kosten.

Dus, doei besparing. Doei € 72 per jaar.

3 gedachten over “Doei besparing

  1. Denk dat wij de gok wel zouden nemen voor alleen WA, je auto is toch al “bijna” afgeschreven, zeker als je nu iets zou overkomen is het snel klaar. Je hebt ook voldoende buffer om het op te vangen. Spaar je makkelijk weer een honderd euro (of meer) mee uit op jaar basis.

    Like

      1. het is en blijft toch ook allemaal risico management, en uitvinden waar je eigen risico grenzen liggen. Succes met het maken van een keuze. Bedenk wel dat zolang als je je er goed bij voelt, het de juiste keuze is geweest.

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s