YNAB luistert naar mij

Eindelijk grafiekjes! En dan ook nog eens precies wat ik zocht. Yes, hier ben ik blij mee. In een vorig blog had ik nog wel wat te klagen over YNAB, omdat ze me geen grafiekjes boden en ik dus op zoek was naar een alternatief. Kort daarna kwam YNAB met grafieken uit voor in haar online tool, waar ik erg blij van werd. Ik heb namelijk geen zin om zelf grafiekjes in elkaar te gaan sleutelen in Excel. Dat doe ik op m’n werk al genoeg.

Maar nu biedt YNAB ze ook:

2016-11-21-12_31_12-ynab-nw

2016-11-21-12_32_07-ynab-spending-october

2016-11-21-12_33_13-ynab-spending-trends

Voor mij ideaal! Nu hoef ik voorlopig niet meer op zoek naar een andere tool om m’n uitgaven in bij te houden 🙂

Een gedachte over “YNAB luistert naar mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s