NIBUD e-mail coaching

Onlangs heb ik mee gedaan aan het Nibud onderzoek naar spaargedrag van Nederlanders. Nu zag ik op de NIBUD site dat ze ook e-mail coaching hebben, dus daar heb ik me maar eens voor aangemeld.

Via deze link kun je kijken op de pagina met vuistregels die het Nibud heeft opgesteld. En dat zijn de volgende:

  • Check
  • Plan
  • Spaar

Checken: Wekelijks je saldo en uitgaven controleren

Plan: Stel een begroting op en pas deze aan indien nodig

Spaar: Spaar 10% van je inkomen

Na het doornemen van de tekst kun je de test invullen, waarna je wordt ingeschaald voor de e-mail coaching. Helaas had ik 60 punten en scoorde daarmee heel goed, dus ik ben bang dat ik niet zoveel tips krijg. Maar we gaan het zien, komende week komen de eerste tips! Ik zal de tips die ik krijg tijdens het coachingstraject uitgebreid gaan bespreken.

4 gedachten over “NIBUD e-mail coaching

  1. Ik ben ook benieuwd met wat voor tips het Nibud komt. Ik vind ze vaak net iets te naief… Voor mij is wekelijks mijn inkomsten / uitgaven controleren niet genoeg. Dat is eerder dagelijks. En 10% van je inkomen… Leuk voor een klein buffertje, maar of het echt genoeg is…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s