Wat te doen met 17 vrije dagen?

Dit klinkt heel ernstig, maar ik heb geen idee wat ik met 17 vrije dagen moet doen die ik nog over heb voor de rest van dit jaar. Aan het begin van dit jaar heb ik er 25 gekregen, waarvan ik er dus nog ruim 17 over heb. En ik heb geen idee wat ik er mee moet doen.

Zoals vermoedelijk wel bekend is namelijk een van m’n hobby’s motorrijden. Een tweede is crossfit. En motorrijden doe ik niet graag in de winter, en crossfit heb ik ook geen vrije dag voor nodig. Ik woon in een huur appartement, dus daar heb ik ook al niets te klussen. En een vrije dag opnemen om met m’n vriendin leuke dingen te gaan doen heeft ook geen zin, want zij is ook druk aan het werk in haar eigen bedrijfje. En dus heb ik 17 dagen over.

What to do? Dagen opnemen en dan thuis een beetje Netflix gaan kijken maak je mij ook niet gelukkig mee. Uitbetalen doe ik liever ook niet, want als ik ze laat staan worden ze alleen maar meer waard. Het enige probleem hierbij is dat ze op 1 juli 2017 vervallen.

Wat zou jij doen?

6 gedachten over “Wat te doen met 17 vrije dagen?

 1. Nou, gewoon heel december vrij nemen en je altruïstische ik eens zijn gang laten gaan? Beetje de vrijwilliger uithangen voor de voedselbank or iets in die geest, verschillende organisaties hebben een hoop mensen nodig in deze tijd.
  Alternatief is natuurlijk kleine maandje gaan rondtrekken in Azië of Zuid Amerika 😉 Ben je tenminste van dit slecht weer af.
  Wou dat ik deze luxe positie had……..

  Like

 2. Bloggen, tuin opruimen, sporten, famile en vrienden bezoeken, uitrusten, lamp ontwerpen en maken, een paar stoelen maken, wandelen, weekje op reis, anderen helpen zoals website voor mijn vrouw maken voor privépraktijk,…

  Kun je de dagen naar mij overzetten?🙃

  Like

 3. Ik had dit jaar hetzelfde. Ik had nog 4 dagen die diezelfde maand nog op moesten. Ik heb gewoon een week vrij genomen. Heerlijk! Ik had opeens zoveel tijd om vrienden eens op te zoeken die ik al een tijdje niet had gesproken. Verder veel gefietst, uitgeslapen tot 8 uur (normaal gaat de wekker om 6, dus 8 uur is echt uitslapen) en mijn hele to-do lijst afgewerkt. Het is namelijk ook helemaal niet verkeerd om eens weg uit die dagelijkse sleur te zijn. Ik zou er dus zeker dit jaar al een paar vrij nemen. En als ze voorlopig toch nog geldig zijn, volgend jaar vroeg op vakantie met je vriendin, dan zijn de vakanties ook nog lekker goedkoop 😉

  Like

 4. Ik zou in het voorjaar vrij nemen en tussen kerst en oud en nieuw indien mogelijk. Daarnaast mag je daarnaast je bovenwetelijk dagen in jouw geval wel 5 jaar bewaren. De wettelijke mogen ook niet uitbetaald worden.

  Like

 5. Ik ken gepensioneerden die zich na hun werkend leven dood vervelen.

  Mijn advies aan jou is, neem de dagen op en zeg op je werk dat je deze dagen contemplatie gaat beoefenen.

  Vervolgens ga je thuis nadenken, echt nadenken over jezelf, en wat je werkelijk wilt in dit leven. Heb je meer geld over, ga dan lekker ergens in een mooi gebied, ga lopen, ga sporten en blijf nadenken over wat je werkelijk wilt.

  Je komt als herboren thuis. Gegarandeerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s