Op de automatische piloot

Het lijkt hier de laatste tijd allemaal wel op de automatische piloot te gaan en daardoor heb ik ook niet zo veel inspiratie om te bloggen deze week. Ik heb geen belangstelling om nieuwe dingen te kopen, m’n kosten voor uitgaan zijn drastisch verminderd, m’n vaste lasten zijn ook al fors terug gebracht ten opzichte van vorig jaar. De nieuwe gewoontes lijken een beetje ingesleten te zijn, na ruim een half jaar.

Ook op m’n werk lijkt alles goed te gaan, projecten waar ik al een jaar aan loop te trekken beginnen te lopen en er zijn weinig tegenslagen. Ik word aan alle kanten opgehemeld door de directie en alle leidinggevenden en het is allemaal hosanna.

Maar dat alles zo goed gaat, maakt me ook weer onrustig. Ik ben niet iemand die van stil zitten houdt en als dingen op de automatische piloot gaan, maak je mij daar niet blij mee. Ik moet wat te doen hebben, m’n leven moet bruisen en er moeten flinke pieken en dalen zijn, want daar put ik m’n levensvreugde uit. Op dit moment voelt het alsof het te goed gaat, te makkelijk.

Ik heb in ieder geval het gevoel dat er wat moet gebeuren in m’n leven, om er voor te zorgen dat ik niet inslaap. Want dan word ik een van die mensen waar ik altijd zo op af loop te geven..

Ik weet alleen niet zo goed wat ik hiermee moet doen. Moet ik een andere baan zoeken? Moet ik voor mezelf gaan beginnen? Hopelijk gebeurt er snel wat, anders kan ik maar zo weer eens een flinke onbesuisde beslissing nemen, mezelf kennende! 😀

 

Een gedachte over “Op de automatische piloot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s