Joe Merino <3 Wat een genot om zaken mee te doen.

Wow, wat een shop. Ik krijg hier niet voor betaald, integendeel zelfs. Gewoon € 256 afgetikt om drie truien te ontvangen. Maar wat een service. Even een korte samenvatting voor jullie.

De truien besteld, vier stuks om even verschillende te proberen en te kijken welke kleuren het beste bij mij passen. In maat L, die kwam uit de online calculator op hun website.

Netjes de volgende dag de bestelling binnen, in een schitterende doos. Zag er heel luxe uit, met je naam op de doos geschreven ‘Special delivery for xxxx’. Daarnaast een handgeschreven kaartje in de doos, waarin me veel plezier met m’n bestelling werd gewenst. De truien zaten weer verpakt in dezelfde luxe kartonnen verpakking, waardoor ze niet gekreukt oid waren bij aankomst.

De luxe verpakkingen, ik heb ze bewaard! Want die zijn ontzettend handig op reis, om te voorkomen dat je kleding gaat kreukelen.

Maar, helaas. De truien waren echt een maat te groot. Daarom heb ik even gebeld met hun winkel in Amsterdam, waar mij het voorstel werd gedaan om 4!! truien ter waarde van € 328 in maat M naar mij op te sturen. Zonder dat ik er ook maar een cent extra voor hoefde voor te schieten. En alleen maar zodat ik goed de maten kon vergelijken en niet weer begon te twijfelen, wat waarschijnlijk het geval zou zijn geweest als ik eerst de andere truien terug had gestuurd.

Afijn, ook deze kwamen op het afgesproken tijdstip binnen. En deze pasten beter, waardoor ik drie van de vier truien die ik besteld had heb gehouden. Ze zitten heerlijk, wat een gladde stof. Hoe de kwaliteit op lange termijn is ga ik nog bekijken en hou ik jullie van op de hoogte, maar de beloftes die ze maken in onder andere het boekje en op hun website zoals op de foto hieronder beloven mij genoeg.

Dit is hoe e-commerce zou moeten zijn, hier kunnen zo veel bedrijven een puntje aan zuigen! Kwaliteit, en alles doen om je klant blij te maken. Dat merk je in alles wat ze doen.

 

7 gedachten over “Joe Merino <3 Wat een genot om zaken mee te doen.

 1. Geen foto van de truien zelf?
  En inderdaad, dit is wel hoe e-commerce zou moeten werken zeg! Klinkt goed! (Al betaal je daar ook wel voor dus, want 265 voor 3 truien is toch best veel veel.)

  Like

 2. Wat gaaf om zulke service nog terug te zien. En het blijkt direct maar weer dat zich dat terug verdiend, want jij maakt nu toch weer gratis erg positieve reclame voor hen! Ik ben ook benieuwd naar een foto van de truien zelf 🙂

  Like

 3. Als ik dat meemaak ben ik direct klant voor het leven 😉 Bij mij komt meer voor: te klein, te groot, stof valt tegen, 10 dagen over tijd enz. enz. Waardoor ik zelden meer bestel. Wat fijn voor je dat je zulke goede ervaringen hebt. En terecht maak je dan reclame. gr. Marle

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s