Bijna twee weken niet geblogd!

Want man man man, wat had ik het druk. En ik weet het, alleen losers hebben het druk. En zo beschouw ik mezelf ook wel een beetje de afgelopen twee weken, want ik heb niets anders gedaan dan werken.

Eerst de week werktrip, met aansluitend nog een dag in de stad. De volgende ochtend vertrokken we namelijk om half elf uit het hotel, maar waren pas half negen ’s avonds weer thuis. Overal vertragingen, een secretaresse die omwille van de prijs een overstap had geboekt in een tussenliggende stad, terwijl de stad waar we vandaan vlogen maar 2 uur vliegen weg is. En dan ook nog eens alle treinen er uit op de route van Schiphol richting huis.

Zondagavond dus half 9 thuis, waarna ik maandagochtend even uitgeslapen heb. Daarna in de afgelopen week ruim 65 uur gewerkt. Van ’s ochtends 8 tot ’s avonds minimaal 11 uur, maar ook nog een enkele keer tot half 1 ’s nachts.

Gelukkig was de trip wel een groot succes en hebben we vanuit de directie goedkeuring gekregen om het concept wat we uitgedacht hebben door te zetten! 🙂 Gisterochtend hebben we een presentatie gegeven waar vol enthousiasme op werd gereageerd, erg leuk om te merken.

Maar, afgelopen nacht heb ik 13 uur geslapen om de gemiste slaap in te halen en m’n brein wat rust te geven. Oftewel, ik was totaal gesloopt. Vermoedelijk begrijpen jullie nu wel waarom er de afgelopen twee weken geen blogs zijn verschenen. Daar gaat weer verandering in komen, want ik heb enorm veel inspiratie.

 

3 gedachten over “Bijna twee weken niet geblogd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s