Toch nog maar m’n oude telefoon

Daar ging dus m’n plan om deze telefoon te verkopen en een goedkoper Android exemplaar terug te kopen. Dat had me namelijk en een bedrag van +/- € 250 opgeleverd en daarnaast een nieuwe telefoon in plaats van een jaar oud exemplaar. Maar helaas, m’n iPhone 6 kwam namelijk terug van de reparateur. En was niet ingewisseld voor een refurbished exemplaar, maar gerepareerd. Dus hij kwam terug inclusief de deukjes e.d. die al in de behuizing zaten.

Ik had namelijk na m’n vorige blog het lumineuze idee opgevat om mijn iPhone te verkopen en er een Android exemplaar voor weer te kopen. Mijn iPhone kost refurbished ongeveer € 625,-, waar een LG Nexus 5X waar ik m’n oog op had laten vallen slechts € 275 kost. Er vanuit gaande dat ik m’n telefoon niet voor hetzelfde bedrag kan verkopen als een webwinkel, nam ik daar € 100 ‘korting’ in mee.

De Nexus kan verder hetzelfde als mijn iPhone, alleen is geen iPhone. En dat zorgt er voor dat ie ruim € 300 minder kost. En dat verschil had ik best graag in m’n zak willen steken. En daarna in extra aandelen.

Nu houd ik de ‘oude’ telefoon nog een tijdje en heb ik een hoesje besteld, om er voor te zorgen dat hij beter beschermd is tegen vallen. Zo hoop ik dat hij alsnog een jaar of 3 extra mee kan! Dan valt het uiteindelijk toch nog een stuk goedkoper uit.

 

 

4 gedachten over “Toch nog maar m’n oude telefoon

  1. Misschien dat het een beetje onduidelijk was, maar het enige wat ik heb aangeschaft is een nieuw hoesje om m’n ‘oude’ iPhone te beschermen tegen nogmaals vallen! Ik heb dus geen nieuwe mobiele telefoon aangeschaft.

   Like

   1. Ik had al een iPhone, uit m’n abonnement afgesloten in juli 2015. Toen was ik helaas nog niet zo slim als ik nu ben en ging ik dus voor de hipste telefoon van dat moment, in plaats van voor een telefoon die een stuk goedkoper was maar zijn werk ook prima deed.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s