Voorbeeld in de krant

Misschien dat het me nu op valt omdat ik er zelf zo fanatiek mee bezig ben, maar bij dit voorbeeld kon ik het niet laten om dit even met jullie te delen.

20160823 image1
Een voorbeeld in de krant © De Stentor 21-08-2016

Excuus voor de grote foto, maar ik had het idee dat er vast ook wel lezers op mijn blog zijn die dit artikel ook wilden lezen. Deze twee mensen, maar met name de vrouw is voor mij echt een voorbeeld. Op 40 jarige leeftijd al twee appartementen bezitten voor de verhuur en daarnaast vermoedelijk nog een flinke som geïnvesteerd geld achter de hand. Ook haar inkomen is een mooi inkomen, al heb ik wel het idee dat ze het soms flink laten rollen, met voorbeelden als een ioniseermachine voor € 3500 (ik heb eerst even gegoogled wat het was ;)) en een kinderwagen van € 700.

Naast dat ze die financiële zaken goed op orde heeft, volgt ze ook nog haar droom door het door het geven van trainingen op het gebied van personal finance aan vrouwen. Complimenten voor deze vrouw!

Over een jaar of 5 hoop ik dat ik mijn financiële zaken op een vergelijkbare manier op orde heb. Een of twee appartementen voor de verhuur met daarnaast een flink bedrag geïnvesteerd in indexfondsen. En dan eens terugblikken op deze blogpost, kijken hoe mijn leven heeft uitgepakt en of dit nog steeds zo is.

 

2 gedachten over “Voorbeeld in de krant

  1. 🙂 ik ben 34, mn man 42, we wonen in ons eigen huis en we hebben nog 1 huisje, twee studio s en een appartementje dat we verhuren. Ah en nog een vakantiehuis dat we verhuren. Dan zijn wij wel goed bezig zeker?
    🙂 nog héél even en dan zijn we volledig Financieel onafhankelijk! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s