Loonsverhoging en andere leuke dingen

Afgelopen donderdag en vrijdag was ik twee dagen op reis voor mijn werk, samen met m’n collega (en tevens manager). Hierbij hebben we gelijk even mijn beoordelingsgesprek gedaan in de auto onderweg naar het vliegtuig. Ik werd beoordeeld met de hoogst mogelijke score en een salarisverhoging. Deze keer € 150 per maand loonsverhoging, die in gaat vanaf 1 juli. Dat betekent weer ongeveer € 75 die linea recta de spaarpot in gaat!

Naast de loonsverhoging en de beoordeling hebben we ook gesproken over mijn doelen voor het komende jaar, waarbij we hebben afgesproken dat ik meer verantwoordelijkheid ga krijgen en er weer een promotie voor me in zit, naar verwachting binnen de komende 12 maanden. Tevens hebben we gesproken over de mogelijkheid van werken in het buitenland, iets wat altijd al een grote wens van mij is geweest.

Ik spreek hierboven over alweer een loonsverhoging, omdat ik begin van het jaar ook al een loonsverhoging van honderden euro’s heb gehad, fulltime ben gaan werken (wat voor mij ook als een loonsverhoging voelde, omdat ik die uren wel maakte maar nooit betaald kreeg) en nu weer deze verhoging.

Als kers op de taart kwam ik vrijdagnacht thuis en daar stond mijn cadeautje van American Express op me te wachten. M’n Sony HDR AS20 action camera, voor nop. Leuker kunnen we het niet maken, had zo van American Express kunnen zijn 😉

Met zoveel leuke dingen kan mijn weekend niet meer stuk! 🙂 Jullie ook allemaal een heel goed weekend toegewenst, tot de volgende blog.

 

 

 

2 gedachten over “Loonsverhoging en andere leuke dingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s