Discipline

Deze titel zal jullie vast al genoeg zeggen.

 

 

Nee? Toch niet? Mij wel. Ik voel me alsof ik heb gefaald afgelopen maand, terwijl de maand nog niet eens voorbij is. Ik ben er weer eens in de koop-mania getuind en heb niet voldoende discipline getoond terwijl mijn doel toch echt heel duidelijk is. Ik zal het jullie maar heel eerlijk vertellen, ik heb aan 3 dingen veel te veel geld uit gegeven.

  1. Een schitterend paar van Lier schoenen, een aankoopbedrag ter grootte van € 129,-. En dat terwijl ik in dit blog van 2 juni nog als maatregel noemde dat ik geen schoenen of kleding meer ging kopen. Een klein goedmakertje is dat ik nu een week op deze schoenen loop en er nog steeds ontzettend trots op ben en dat ze ontzettend fijn lopen, dat scheelt. En ze waren stiekem toch ook wel een beetje nodig.. (zei ’t engeltje op m’n schouder 😉 )

    729661_pb_01
    Mijn nieuwe van Lier schoenen
  2. Een tweede paar schoenen. Deze waren dan wel noodzakelijk voor onze wandelvakantie van september in de Oostenrijkse Alpen, dus hier voel ik me iets minder schuldig over. Deze schoenen verwacht ik morgen binnen, voor een prijsje van € 63,-.
  3. Afgelopen weekend ben ik naar een festival geweest. De kosten voor dit weekend bedroegen maar liefst € 207,25, exclusief het ticket van € 65. Vooraf had ik mij voorgenomen om exclusief het ticket maar maximaal € 130 uit te geven, zodat ik precies binnen mijn maandbudget van € 150 zou uitkomen komende maand.

Gelukkig ben ik wel erg blij met mijn nieuwe schoenen, ze lopen ontzettend fijn en ik verwacht dat doordat ik goede kwaliteit schoenen heb gekocht, ze ook flink lang mee gaan (mogelijk met opnieuw verzolen) zodat ik er een aantal jaren plezier van heb. Ook het afgelopen weekend was erg leuk, alleen pluk ik er nu wel de vruchten van doordat ik nog steeds erg moe ben.

Hebben jullie ook wel eens moeite met discipline te houden? En waar uit zich dat dan bij jullie vooral?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s