De eerste tegenvaller wordt geïncasseerd

Op m’n blog van 18 mei gaf ik aan dat ik verwachtte dat m’n vakantiegeld zo’n € 2000,- zou bedragen. De eerste tegenvaller wordt dus bij deze geïncasseerd: het vakantiegeld dat ik binnenkreeg bedroeg slechts zo’n € 1400 netto.

Een tegenvaller die dus een behoorlijk gat slaat in mijn plannen, want hierdoor verwacht ik niet zo’n € 3650 te gaan sparen, maar zo’n € 3000.

Gelukkig was er ook positief nieuws te melden, want op mijn werk heb ik meer verantwoordelijkheden gekregen en een nieuwe functietitel. Iets wat niet direct te merken zal zijn in mijn salaris, maar bij goed presteren zal er volgend jaar naar verwachting wel een forse loonsverhoging moeten kunnen komen.

Sinds afgelopen vrijdag ben ik namelijk direct verantwoordelijk voor de aansturing van een team van 5 mensen. Leuk feitje hierbij is dat ik sinds vandaag 26 ben, maar de gemiddelde leeftijd van die 5 mensen rond de 50 ligt. Het lijkt me heel erg leuk om leiding te geven aan deze groep mensen, zeker omdat ik verwacht dat ik veel van hun levenservaring kan leren. Ik hoop dat ik hen wat van mijn jeugdige frisheid mee kan geven en dat we de prestaties flink omhoog kunnen gooien. Ik zie in ieder geval genoeg potentieel!

Op financieel gebied heb ik natuurlijk een aantal cadeautjes binnen gekregen, waarbij de € 90,- cash die ik ontving geheel ten goede laat komen aan mijn € 20k doel per 31 december 2016!

Nog wel een vraagje, viel bij jullie het vakantiegeld ook zo tegen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s